فایل سل

فایل سل 6

فایل سل

فایل سل 6

دانلود طرح توجیهی تولید مربای هویج

دانلود طرح توجیهی تولید مربای هویج
طرح توجیهی تولید مربای هویج یک فایل کامل و جامع بوده که برای دانلود شما عزیزان قرار داده شده است.
دانلود طرح توجیهی تولید مربای هویج مشخصات این فایل
عنوان: تولید مربای هویج
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 28
این طرح توجیهی در مورد تولید مربای هویج می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از طرح توجیهی تولید مربای هویج
تعریف محصول :
مربای هویج حاصل از پخت هویج از نوع مناسب و افزودن شکر به نسبت لازم به ان است که پاستوریزه شده و غیر قابل نفوذ بسته بندی می شود . مربای هویج باید خوش طعم باشد (عاری از هر گونه طعم خارجی) و باید دارای بویی طبیعی باشد و رنگ آن باید نارنجی طبیعی باشد به رنگ خود میوه .بریکس آن باید 67 تا 70 باشد و PH آن بین 3 تا 4 باشد و درصد پری آن حداقل 90 .......(ادامه دارد)
فاکتورهای شیمیایی موثر در کیفیت محصول
1.بریکس، که غلظت مربا می باشد که حداقل 65 می باشد .
2.PH ،لگاریتم غلظت یون H+ که بین 4-3 می باشد .
3.درصد پری/ نسبت حجم، ظروف به ظروف که حداقل 90% می باشد .
4.مربا عاری از هرگونه حشرات، شن ، خاک، اجسام خارجی و زواید و ضایعات میوه باشد .......(ادامه دارد)
تکنولوژی تولید
میوه ورودی وارد کارخانه شده که ممکن است از نقاط مختلف باشد و قیمت تمام شده رابطه ی مستقیمی با قیمت خرید میوه دارد . که هزینه ی حمل ونقل هم با آن همراه می باشد .
قیمت هر کیلو هویج 150 – 120 تومان می باشد . در ابتدا میوه توسط دستگاه پوستگیری سایشی با دور شدید پوستگیری شده و بعد شسته می شود . بعد از این عمل هویج ها روی میز ریخته و سرو ته هویج به همراه قسمتهای فرو رفته که پوستگیری نشده اند توسط کارگر جدا می شود و سپس شستشوی نهایی انجام می شود .
و توسط خلال کن تبدیل به خلال می شود .و بعد خلال ها در پاتیل ها (مخازن پختی که دو جداره اند و در جداره خارجی آن بخار است و حرارت خود را به محتویات داخل می دهد ) به .....(ادامه دارد)
ویژگی های استاندارد محصول
شاریس کلی 105 ← total coant
بریکس 65، PH بین 3 تا 4 ، درصد پری حداقل 90 % ، مربا عاری از هر گونه حشرات و شن و خاک واجسام خارجی و ضایعات میوه ، از لحاظ طعم و رنگ و بو باید طبیعی و مشخص کننده ی نوع میوه باشد . اسیدیته بین 5/0 تا 5/1 باشد . پکتین باید زیر 5% ، آزمون های میکروبی که کپک . .....(ادامه دارد)
فهرست مطالب طرح توجیهی تولید مربای هویجتعریف محصول :
ظرفیت طرح یا تولید سالانه ←
تعداد روز کاری :
تعداد شیفت کاری :
ساعات کاری شیفت :
مساحت زمین و زیربنای مورد نیاز :
تعداد کارکنان :
سرمایه ثابت طرح :
فصل اول
تعریف محصول :
فاکتورهای شیمیایی موثر در کیفیت محصول
ارزش غذایی محصول
موارد مصرف و جامعه مصرف کننده
میزان تقاضای محصول
میزان تولید محصول
میزان واردات و صادرات
تکنولوژی تولید
فصل دوم
بررسی فنی طرح
ظرفیت تولید
راندمان فیزیکی واقتصادی
ویژگی های استاندارد محصول
برآورد تجهیزات و ماشین آلات خط تولید
ترتیب قرار گرفتن ماشین آلات
برآورد تجهیزات و تاسیسات عمومی کارخانه
تاسیسات آب مصرفی کارخانه
تاسیسات برقی خصوصی
تاسیسات خبری کارخانه
تاسیسات اطفاء حریق
سیستم گرمایش و سرمایش کارخانه
وسایل نقلیه کارخانه (لیست وسایل خریداری شده )
هزینه متفرقه و وسایل
براورد کل تجهیزات و تاسیسات عمومی کارخانه
برآورد ساختمانهای مورد نیاز کارخانه
برآورد زمین مورد نیاز
ترسیم پلان کارخانه
نیروی انسانی و پرسنل موردنیاز
برآورد حقوق مزایای یک سال پرسنل کارخانه
برآوردمواد مصرفی مورد نیاز آزمایشگاه در یک سال
براورد هزینه مواد اولیه و بسته بندی در یک سال
برآورد وسایل و تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه
برآورده هزینه های انرژی یک سال کارخانه
فصل سوم
برآورد هزینه های سرمایه ای کارخانه
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه تعمیر نگه داری در یکسال
برآورد هزینه استهلاک سالیانه
فصل چهارم
شاخص های اقتصادی طرح
هزینه های متغیر تولید

  مشخصات این فایل عنوان: تولید مربای هویج فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 28 این طرح توجیهی در مورد تولید مربای هویج می باشد .   بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از طرح توجیهی تولید مربای هویج تعریف محصول :مربای هویج حاصل از پخت هویج  از نوع مناسب و افزودن شکر به نسبت لازم به ان است که پاستوریزه شده و غیر قابل نفوذ بسته بندی می شود . مربای هویج باید خوش ...

تولید مربای هویج


مربای هویج


کارخانه تولیدمربای هویج

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.