ادبیات پژوهش ،پیشینه پژوهش ،کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش،مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های طرحواره های ناسازگار اولیه
مفهوم ,مبانی نظری,تعریف و نظریه های طرحواره های ناسازگار اولیه (فصل دوم ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)
ادبیات پژوهش ،پیشینه پژوهش ،کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش،مفهوم ،مبانی نظری،تعریف و نظریه های طرحواره های ناسازگار اولیه
سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است :
- طرحواره های ناسازگار اولیه
- تعریف طرحواره
- طرحواره های ناسازگار اولیه در نظریه جفری یانگ
- طرحواره ها و نیاز های تحولی کودک
- حوزه های طرحواره و طرحواره های ناسازگار اولیه
- حوزه اول: بریدگی و طرد
- حوزه دوم: خود گردانی و عملکرد مختل
- حوزه سوم: محدودیت های مختل
- حوزه چهارم: دیگر جهت مندی
- حوزه پنجم:گوش به زنگی بیش از حد و بازداری
- طرحواره های شرطیدر مقابل طرحواره های غیر شرطی
- طرحواره های شرطی
- طرح واره های غیر شرطی
- مروری بر پژوهش های گذشته
مشخصات فایل:نوع فایل: wordمنبع: دارد (فارسی و لاتین)پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)تعداد صفحات: 20گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)خلاصه ای از مطالب:
2-1-طرحواره های ناسازگار اولیه2-1-1-تعریف طرحوارهبسیاری از انسانها به خاطر مشکلات ارتباطی در جستجوی درمان هستند، همچنین در بسیاری از اختلالات روانی شناخته شده مشکلات بین فردی دیده می شود. اغلب مشکلات بین فردی که افراد تجربه می کنند تحت تأثیر شیوه تصور آنها در مورد خود و دیگران است. این شیوه تصور طرحواره نامیده می شود(بک،1967).
2-1-2-طرحواره های ناسازگار اولیه در نظریه جفری یانگمتعاقب نظریه های شناختی آسیب پذیری روانی و با وام گیری از دیدگاه پیاژه، جفری یانگ نظری را در رابطه با طرحواره های ناسازگار اولیه گسترده است. وی معتقد است این طرحواره ها که وی از آن ها به عنوان & یک ساختار یا چارچوب مرجع[1]& (یانگ،1994) یاد می کند؛ ساختارهای پایدار و با دوامی هستند که به مثابه عدسی هایی بر ادراک فرد از جهان، خود و دیگران اثر می گذارد. این طرحواره ها در طی تجارب کودکی شکل گرفته و پاسخ فرد به رخدادهای محیطی را کنترلمی کنند (یانگ،1998).
وی عنوان می کند اگرچه عوامل مربوط به جامعه، مدرسه و همسالان در شکل گیری این طرحواره ها موثر هستند، اما اثر آنها آن وسعت و ثبات اثر عوامل خانوادگی را ندارد(تورس[2]،2002).
منشأ این طرحواره ها نیازهای هیجانی اصلی شامل پنج حیطه ی:1- دلبستگی امن به دیگران: (احساس امنیت، ثبات و پذیرش) 2- خودمختاری: (رقابت و احساس هویت، آزادی بیان نیازها، هیجانات، بازی و خود انگیخته بودن) 3- محدودیت های معقول و خود کنترلی 4- تجارب اولیه زندگی: (ناکامی در ارضای نیازهای اولیه، ارضای بیش از حد و همانندسازی با رفتار نادرست والدین) 5- مزاج هیجانی کودک: (مجموعه ویژگی های خلقی کودک که ذاتی هستند و متمایز کننده شخصیت اولیه کودک) است (یانگ،1994).
مطابق نظر یانگ(1999) بعضی از افراد به خاطر تجارب کودکی منفی طرحواره های ناسازگار اولیه ای را ایجاد می کنند که بر شیوه تفکر، احساس و رفتار آنها در روابط صمیمانه بعدی و سایر جنبه های زندگی شان تأثیر می گذارد.
یانگ معتقد است که طرحواره ها به دلیل ارضا نشدن نیازهای هیجانی اساسی دوران کودکی به وجود می آیند که این نیازها عبارتند از : دلبستگی ایمن به دیگران، خودگردانی، کفایت و هویت، آزادی در بیان نیازها و هیجان های سالم، خود انگیختگی و تفریح، محدودیتهای واقع بینانه و خویشتن داری(یانگ و همکاران،1994 به نقل از حمیدپور و اندوز،1389).
[1]- Core emotional needs
51- Torres

سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است : طرحواره های ناسازگار اولیه تعریف طرحواره طرحواره های ناسازگار اولیه در نظریه جفری یانگ طرحواره ها و نیاز های تحولی کودک حوزه های طرحواره و طرحواره های ناسازگار اولیه حوزه اول: بریدگی و طرد حوزه دوم: خود گردانی و عملکرد مختل حوزه سوم: محدودیت های مختل حوزه چهارم: دیگر جهت مندی حوزه پنجم:گوش به زنگی بیش از حد و بازداری طرحواره های شرطیدر م ...
مفهوم
مبانی نظری
تعریف و نظریه های طرحواره های ناسازگار اولیه (فصل دوم ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)
پنجشنبه 22 مهر 1395 ساعت 18:29